تعداد بازدید : 435 - تاریخ خبر : چهارشنبه 6 دی 1396 - 05:18
بازدید رییس دانشکده سینمایی بوسان کره جنوبی از دانشگاه صدا وسیما
رییس دانشکده سینمایی بوسان کره جنوبی، از دانشگاه صدا وسیما بازدید کرد و با قابلیت های علمی و آموزشی آن آشنا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما، خانم سون هی به همراه جمعی از کارگردانان وبازیگران کره جنوبی، ازاستدیوهای تلویزیونی و رادیویی و کارگاه های هنری و انیمیشن و دیگر فضاهای آموزشی دانشگاه صدا وسیما دیدن کرد و با رشته ها و فرایند آموزشی این دانشگاه آشنا شد.

دکتر سرابی، مدیر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه صدا و سیما، دکترنظری معاون دانشکده تولید رادیو تلویزیون، دکتر مرکبی مدیرگروه تلویزیون و دکتر طهماسبی از استادان این دانشکده در این بازدید، نحوه بهره برداری آموزشی دانشجویان رشته های تولیدی و هنری از ظرفیت های دانشگاه صدا وسیما را تشریح کردند.

رییس دانشکده سینمایی بوسان کره جنوبی و هیات همراه، هم چنین با حضوردر صحن شهدای گمنام دانشگاه صدا وسیما به مقام شامخ این عزیزان به عنوان اسطوره های میهنی و مقدس مردم ایران در جنگ با عراق، ادای احترام کردند.

رییس دانشگاه صدا وسیما در دیدار با رییس دانشکده سینمایی بوسان کره جنوبی، ضمن خوشامدگویی و معرفی ویژگی های انحصاری دانشگاه رسانه ملی ایران گفت: در دانشگاه صدا وسیما، دانشجویان همزمان با آموزش تئوریک به طور عملی نیز با مهارت های حرفه ای در تولید رادیو و تلویزیون آشنا می شوند.

دکتر اسفندیاری ازپیشرفت های صنعت سینمای کره جنوبی یاد کرد و افزود: یکی از فصل های رساله دکتری من درباره تحولات صنعت سینما و تلویزیون کره جنوبی در عصر جهانی‌شدن بود و برای من جالب بود که صنعت سینمای کره که در دهه ۹۰ میلادی وضع مطلوبی نداشت چنان توسعه یافته که امروز فیلم های کره ای در کشور خود فیلم های هالیوودی را در اکران شکست می‌دهند و سریال‌های کره ای بازارهای رسانه ای جهان را فتح کرده اند.

دکتر اسفندیاری افزود: دو ملت ایران و کره از نظر فرهنگی اشتراکات خوبی دارند و استقبال مردم ایران از سریال های کره ای یکی از شواهد آن است.

وی افزود: مهمترین تفاوت سینمای کره جنوبی با سینمای ایران در زیرساخت هاست واینکه کره جنوبی همزمان با کسب موفقیت در جشنواره ها زیرساخت های صنعت سینمای خود را تقویت کرد اما در ایران توسعه صنعت سینما به خوبی انجام نشد.

رییس دانشکده بوسان کره جنوبی نیز با ابراز خرسندی از دیدن دانشگاه رادیوتلویزیون دولتی ایران در باره دانشکده سینمایی بوسان گفت: این دانشکده رویکرد بین المللی دارد و از 17 کشور جهان دانشجو پذیرفته است و به صورت علمی و عملی آموزش می دهد.

خانم هان سون هی افزود: هر سال 20 دانشجو به دانشجویان دانشکده سینمایی بوسان اضافه می شوند که این دانشجویان کاملا بورسیه هستند و بصورت خاص پذیرفته می شوند.

وی گفت: تا کنون یک دانشجوی ایرانی به دانشگاه بوسان کره جنوبی آمده و سال آینده نیز یک دانشجوی ایرانی دیگر به دانشگاه بوسان خواهد آمد.

رییس آکادمی سینمایی بوسان گفت: دو کشور هندوستان و فیلیپین بیشترین دانشجو را برای تحصیل به این دانشکده معرفی می کنند.

خانم سون هی افزود: از دانشگاه صداوسیما را خیلی پسندیدم زیرا دانشجویان همراه با مطالب تئوری به صورت عملی نیز آموزش داده می شوند.

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.