تعداد بازدید : 587 - تاریخ خبر : جمعه 3 آذر 1396 - 03:57
آیه الله خاتمی: صدا و سیما زبان رسا و موثر جمهوری اسلامی ایران
آیه الله سیداحمد خاتمی عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران در دیدار رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: صدا و سیما زبان رسا و موثر جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، سخنگوی هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری که برای ضبط گفتگویی تلویزیونی به یکی از استودیوهای دانشگاه صدا و سیما آمده بود، پس از حضور در صحن شهدای دانشگاه و قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، با رییس و برخی از معاونان و مدیران دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر اسفندیاری گزارشی از تاریخچه و ساختار دانشکده‌ها و رشته‌های تحصیلی دانشگاه ارائه و به نقش کلیدی دانشگاه صدا و سیما در تربیت نیروهای متعهد و متخصص برای رسانه ملی اشاره کرد.

آیه الله سیداحمد خاتمی در این دیدار که محمدحسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی سازمان صدا و سیما نیز حضور داشت گفت: صدا و سیما به عنوان زبان رسا و موثر جمهوری اسلامی ایران نقش خود را در مقابله با رسانه‌های استکباری و معاند، خوب ایفا کرده است.

امام جمعه موقت تهران افزود: امید ما به شما نیروهای متدین است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.