تعداد بازدید : 678 - تاریخ خبر : دوشنبه 29 آبان 1396 - 07:08
روابط عمومی
آشنایی مدیران ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با امکانات و قابلیت های آموزشی دانشگاه صدا و سیما
آقایان دکتر اخوان بهابادی معاون آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور و مهندس معصومیان مدیر کل گسترش این دانشگاه از فضاهای آموزشی، پژوهشی و حرفه آموزی دانشگاه صدا و سیما دیدار و با رییس دانشگاه، گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، استدیوهای تلویزیونی و رادیویی، کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی و حرفه ای در زمینه های فنی و مهندسی، گرافیک و انیمیشن، عروسک سازی و تدوین و تولید محصولات رادیو تلویزیونی، کتابخانه و گنجینه آرشیو و آثار مکتوب و تحقیقات از جمله فضاهای علمی، پژوهشی و کاربردی دانشگاه صدا و سیما بود که هیأت علمی و اجرایی دانشگاه علمی کاربردی کشور از آن ها دیدن کردند و با فرایند آموزشی و حرفه آموزی دانشجویان آشنا شدند.

در این بازدید که آقای خلیل اله بیات، سرپرست مرکز علمی کاربردی رسانه وابسته به دانشگاه صدا و سیما و مدیران آن مرکز، حضور داشتند درباره همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه صدا و سیما در جهت توسعه و ارتقاء فعالیت‌های مرکز علمی کاربردی رسانه مذاکراتی به عمل آمد.

ابتدای امسال، مجوز بسیاری از رشته‌های مرکز علمی کاربردی رسانه به دلیل برخی مسائل و مشکلات از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی لغو شده بود که با پیگیری‌ها و مذاکرات اخیر، زمینه اخذ مجدد مجوز برگزاری آن رشته ها و راه اندازی رشته های جدید فراهم آمده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.