تعداد بازدید : 3502 - تاریخ خبر : دوشنبه 17 مهر 1396 - 11:25
قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما
آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا وسیما، روز چهارشنبه 19 مهرماه برگزار می شود

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما

آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود

زمان: چهارشنبه 19 مهرماه
مکان : دانشگاه صداوسیما

برنامه ها:
_سخنرانی رییس و معاونان محترم دانشگاه
_ جلسات تخصصی با رؤسای محترم دانشکده ها و مدیران گرامی گروه های آموزشی
_آشنایی با کانون ها و تشکل های دانشجویی
_بازدید از شهرک سینمایی غزالی

* حضور همه دانشجویان جدیدالورود در تمام مقاطع تحصیلی الزامی است.
* برای ثبت نام به دفتر امور فرهنگی مراجعه و یا به آی دی تلگرامی @moarefe96 پیام دهید.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.