تاریخ خبر:‌یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - بازدید:‌۳۱۴۷
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه عنوان : ارائه یک روش برای بهبود زمانبندی شبکه های LTE و بررسی تاثیر آن بر کیفیت سرویس دانشجو: سعید مسلم خانی نعمتی
جلسه دفاع از پایان نامه رشته : مخابرات -سیستم

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

عنوان پایان نامه :

نظری:« ارائه یک روش برای بهبود زمانبندی شبکه های LTE و بررسی تاثیر آن بر کیفیت سرویس»

دانشجو: سعید مسلم خانی نعمتی

رشته : مخابرات - سیستم

استاد راهنما: دکتر محمد بهدادفر

استاد مشاور: دکتر محمدرضا نوری فرد

استادان داور: دکتر تورج شبانیان- دکتر سبقتی

مدیر جلسه : دکتر بابک حاجی باقز نائینی

دوشنبه  مورخ 96/05/30 ساعت 14:30

سالن  نمایش یک کتابخانه

حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
شهاب اسفندیاری در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به دستگاه‌ها که بعدازظهر امروز در دانشگاه ص...