تعداد بازدید : 2410 - تاریخ خبر : شنبه 7 مرداد 1396 - 12:01
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو :سجاد صبحی امجد عنوان: بهبود روش ترمیم تصویر مبتنی بر نمونه با کاهش فضای جستجو
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بهبود روش ترمیم تصویر مبتنی بر نمونه با کاهش فضای جستجو

دانشجو: سجاد صبحی امجد

رشته:  مهندسی مخابرات     گرایش : سیستم

استاد راهنما : خانم دکتر اعظم باستان فرد

استادان داور: خانم مهندس لیلی احسان- خانم دکتر شهر کسائی

مدیرجلسه : دکتربابک حاجی باقز نائینی

روز دو شنبه 9/5/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتابخانه

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.