تعداد بازدید : 2742 - تاریخ خبر : شنبه 7 مرداد 1396 - 12:01
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو :سجاد صبحی امجد عنوان: بهبود روش ترمیم تصویر مبتنی بر نمونه با کاهش فضای جستجو
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بهبود روش ترمیم تصویر مبتنی بر نمونه با کاهش فضای جستجو

دانشجو: سجاد صبحی امجد

رشته:  مهندسی مخابرات     گرایش : سیستم

استاد راهنما : خانم دکتر اعظم باستان فرد

استادان داور: خانم مهندس لیلی احسان- خانم دکتر شهر کسائی

مدیرجلسه : دکتربابک حاجی باقز نائینی

روز دو شنبه 9/5/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتابخانه

فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.