تعداد بازدید : 724 - تاریخ خبر : چهارشنبه 21 تیر 1396 - 04:53
روابط عمومی دانشگاه
آغاز نصب تجهیزات اینترنت خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مدیر خدمات فنی و انفورماتیک این دانشگاه گفت: نصب این تجهیزات از خوابگاه شهید آوینی آغاز شده است و تا آغاز سال تحصیلی جدید خوابگاه های شهید نظام دوست و فاطمه الزهرای خواهران نیز از این امکانات بهره مند خواهند شد.
مهندس غائبی افزود: با نصب لینک وایرلس و تجهیزات فنی جدید، مشکل اختلالات اینترنتی خوابگاه ها، حل خواهد شد.
بعد مسافت و ساختمان های بلند مرتبه حد فاصل ساختمان مرکزی دانشگاه صدا و سیما و خوابگاه ها در گذشته ارتباطات اینترنتی خوابگاه ها را مختل کرده بود.

مدیر خدمات فنی و انفور ماتیک دانشگاه صدا و سیما با تشکر از همکاری و حمایت مدیران و کارشناسان انفورماتیک سازمان،
ابراز امیدواری کرد: با نصب و راه اندازی تجهیزات جدید و ارایه خدمات اینترنتی، دانشجویان گرامی، بیش از پیش از سرویس دهی مناسب، بهره من شوند.

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.