تعداد بازدید : 796 - تاریخ خبر : چهارشنبه 21 تیر 1396 - 04:53
روابط عمومی دانشگاه
آغاز نصب تجهیزات اینترنت خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مدیر خدمات فنی و انفورماتیک این دانشگاه گفت: نصب این تجهیزات از خوابگاه شهید آوینی آغاز شده است و تا آغاز سال تحصیلی جدید خوابگاه های شهید نظام دوست و فاطمه الزهرای خواهران نیز از این امکانات بهره مند خواهند شد.
مهندس غائبی افزود: با نصب لینک وایرلس و تجهیزات فنی جدید، مشکل اختلالات اینترنتی خوابگاه ها، حل خواهد شد.
بعد مسافت و ساختمان های بلند مرتبه حد فاصل ساختمان مرکزی دانشگاه صدا و سیما و خوابگاه ها در گذشته ارتباطات اینترنتی خوابگاه ها را مختل کرده بود.

مدیر خدمات فنی و انفور ماتیک دانشگاه صدا و سیما با تشکر از همکاری و حمایت مدیران و کارشناسان انفورماتیک سازمان،
ابراز امیدواری کرد: با نصب و راه اندازی تجهیزات جدید و ارایه خدمات اینترنتی، دانشجویان گرامی، بیش از پیش از سرویس دهی مناسب، بهره من شوند.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.