تعداد بازدید : 2557 - تاریخ خبر : چهارشنبه 21 تیر 1396 - 10:51
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو: سید محمدهادی قاسم تبار گنجی بازنمایی روابط خانوادگی در مجموعه تلویزیونی پایتخت
جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو: سید محمدهادی قاسم تبار گنجی

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بازنمایی روابط خانوادگی در مجموعه تلویزیونی پایتخت

دانشجو: سید محمدهادی قاسم تبار گنجی

رشته:  ارتباطات     گرایش : تحقیق

استاد راهنما : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استاد مشاور: دکتر سیاوش صلواتیان

استادان داور: دکترسید وحیدعقیلی- دکتر ابراهیم فتحی

مدیرجلسه : دکترمحسن شاکری نژاد

روز سه شنبه  96/4/26 ساعت 17

مکان : نمایش یک کتابخانه

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.