تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۶ - بازدید:‌۳۱۰۵
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه دانشجو: محمدرضا تیماجچی ارزیابی برنامه خبری» صرفاً جهت اطلاع « از منظر اخلاق اسلامی از دیدگاه کارشناسان »
جلسه دفاع از پایان‌نامه دانشجو: محمدرضا تیماجچی رشته: روزنامه نگاری

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان‌نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: « ارزیابی برنامه خبری» صرفاً جهت اطلاع « از منظر اخلاق اسلامی از دیدگاه کارشناسان »

دانشجو: محمدرضا تیماجچی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر مجید ملکی تبار

استاد مشاور: دکتر سیدمجتبی رضوی طوسی

استادان داور: دکترمحمدقلی میناوند- دکتر سید محمد مهدی موسوی مهر

مدیرجلسه : دکتر ابراهیم فتحی

روز دوشنبه 96/04/26   ساعت 15

مکان : نمایش یک کتابخانه

حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
شهاب اسفندیاری در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به دستگاه‌ها که بعدازظهر امروز در دانشگاه ص...