تعداد بازدید : 2745 - تاریخ خبر : چهارشنبه 21 تیر 1396 - 10:46
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه دانشجو: محمدرضا تیماجچی ارزیابی برنامه خبری» صرفاً جهت اطلاع « از منظر اخلاق اسلامی از دیدگاه کارشناسان »
جلسه دفاع از پایان‌نامه دانشجو: محمدرضا تیماجچی رشته: روزنامه نگاری

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان‌نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: « ارزیابی برنامه خبری» صرفاً جهت اطلاع « از منظر اخلاق اسلامی از دیدگاه کارشناسان »

دانشجو: محمدرضا تیماجچی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر مجید ملکی تبار

استاد مشاور: دکتر سیدمجتبی رضوی طوسی

استادان داور: دکترمحمدقلی میناوند- دکتر سید محمد مهدی موسوی مهر

مدیرجلسه : دکتر ابراهیم فتحی

روز دوشنبه 96/04/26   ساعت 15

مکان : نمایش یک کتابخانه

فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.