تعداد بازدید : 1793 - تاریخ خبر : چهارشنبه 21 تیر 1396 - 10:46
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه دانشجو: محمدرضا تیماجچی ارزیابی برنامه خبری» صرفاً جهت اطلاع « از منظر اخلاق اسلامی از دیدگاه کارشناسان »
جلسه دفاع از پایان‌نامه دانشجو: محمدرضا تیماجچی رشته: روزنامه نگاری

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان‌نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: « ارزیابی برنامه خبری» صرفاً جهت اطلاع « از منظر اخلاق اسلامی از دیدگاه کارشناسان »

دانشجو: محمدرضا تیماجچی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر مجید ملکی تبار

استاد مشاور: دکتر سیدمجتبی رضوی طوسی

استادان داور: دکترمحمدقلی میناوند- دکتر سید محمد مهدی موسوی مهر

مدیرجلسه : دکتر ابراهیم فتحی

روز دوشنبه 96/04/26   ساعت 15

مکان : نمایش یک کتابخانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.