تعداد بازدید : 705 - تاریخ خبر : 1396/04/19 - 01:17
اداره کل آموزش
اطلاعیه عودت هزینه ثبت نام داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما اعلام نشده‌اند، می‌رساند:

درخواست استرداد وجه ثبت‌نام خود را منحصراً بصورت کتبی و صرفاً در قالب فرم زیر از روز سه‌شنبه مورخ 1396/4/20 لغایت روز چهارشنبه مورخ1396/4/21 از طریق دورنگار (22652853) به اداره کل آموزش دانشگاه ارسال و از پیگیری حضوری و یا تلفنی پرهیز نمایند.

لازم به ذکر است که استرداد وجه ثبت نام تا تاریخ 31/5/1396 منحصراً به شماره حساب بانکی داوطلب، مندرج در فرم انجام خواهد گرفت و درصورتی که تا تاریخ مذکور، درخصوص استرداد وجه، اقدامی بعمل نیاید می توانند با تلفن 22168512 تماس حاصل نمایند.

فرم عودت وجه ثبت نام را از اینجا دریافت کنید

اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...