تعداد بازدید : 975 - تاریخ خبر : دوشنبه 19 تیر 1396 - 01:17
اداره کل آموزش
اطلاعیه عودت هزینه ثبت نام داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما اعلام نشده‌اند، می‌رساند:

درخواست استرداد وجه ثبت‌نام خود را منحصراً بصورت کتبی و صرفاً در قالب فرم زیر از روز سه‌شنبه مورخ 1396/4/20 لغایت روز چهارشنبه مورخ1396/4/21 از طریق دورنگار (22652853) به اداره کل آموزش دانشگاه ارسال و از پیگیری حضوری و یا تلفنی پرهیز نمایند.

لازم به ذکر است که استرداد وجه ثبت نام تا تاریخ 31/5/1396 منحصراً به شماره حساب بانکی داوطلب، مندرج در فرم انجام خواهد گرفت و درصورتی که تا تاریخ مذکور، درخصوص استرداد وجه، اقدامی بعمل نیاید می توانند با تلفن 22168512 تماس حاصل نمایند.

فرم عودت وجه ثبت نام را از اینجا دریافت کنید

اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.