تعداد بازدید : 2346 - تاریخ خبر : پنج شنبه 15 تیر 1396 - 02:49
اطلاعیه مهم اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما
قابل توجه داوطلبان کارشناسی ارشد، علاقمند به تحصیل در دانشگاه صدا و سیما

جدول زمان‌بندی مراجعه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون تحصیلات تکمیلی سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما برای انجام مصاحبه

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید

اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.