تعداد بازدید : 2436 - تاریخ خبر : پنج شنبه 15 تیر 1396 - 02:49
اطلاعیه مهم اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما
قابل توجه داوطلبان کارشناسی ارشد، علاقمند به تحصیل در دانشگاه صدا و سیما

جدول زمان‌بندی مراجعه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون تحصیلات تکمیلی سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما برای انجام مصاحبه

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید

اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.