تعداد بازدید : 675 - تاریخ خبر : چهارشنبه 14 تیر 1396 - 05:19
نوسازی سایت اینترنت و اطلاع رسانی کتابخانه دانشگاه صدا و سیما پس از یازده سال
سایت اینترنت واطلاع رسانی کتابخانه دانشگاه صداوسیما به دستگاه های جدید رایانه ای مجهز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایزدی مدیر کتابخانه و انتشارات دانشگاه صدا و سیما افزود: این سایت از سال 1385 با تجهیز 40 دستگاه رایانه، راه اندازی شده بود که در سال 1395 در بودجه مصوب دانشگاه ردیفی برای تجهیز و به روزرسانی سیستم های این بخش اختصاص یافت.

وی گفت: با پیگیری معاون محترم برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی دانشگاه، امروز بخش اول این تجهیزات، شامل 18 دستگاه رایانه، آماده سازی و نصب شد.

ایزدی با تشکر از مدیر و همکاران محترم واحد خدمات فنی و انفورماتیک دانشگاه برای نصب سیستم عامل و برنامه ها و نرم افزارهای کاربردی رایانه ها، ابراز امیدواری کرد: تا پایان امسال بخش دوم این تجهیزات شامل 22 دستگاه رایانه تهیه و تحویل کتابخانه دانشگاه شوند تا دسترسی و بهره برداری دانشجویان برای انجام فعالیت های آموزشی و پژوهشی تسهیل شود.

مهندس غایبی مدیر خدمات فنی و انفورماتیک دانشگاه نیز گفت:
نوسازی 18 دستگاه کامپیوتر قدیمی سایت اطلاع رسانی و اینتر نت کتابخانه با نصب سیستم های مدرن و قدرتمند ( thin client ) صورت پذیرفته است به نحوی که روی همگی، نرم افزارهای مورد نیاز و سیستم عامل جدید نصب شده است.

وی افزود: تمام سیستم ها از نظر امنیتی با نرم افزار های حفاظتی، مصون شده اند.

مهندس غایبی گفت: در فاز بعدی و در آینده ای نزدیک، بقیه سیستم های این سایت نیز نوسازی خواهند شد.

وی گفت: مقدمات بروز رسانی 12 دستگاه کامپیوتر سایت نیوز روم دانشگاه نیز طی شده و در آستانه خرید تجهیزات و باز سازی قرار دارد و در آینده ای نزدیک این سایت هم به تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مدرن مجهز و امکان ارتباط از طریق نرم افزار با واحدهای خبر سازمان برقرار خواهد شد.

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.