تعداد بازدید : 184 - تاریخ خبر : 1396/04/14 - 05:19
نوسازی سایت اینترنت و اطلاع رسانی کتابخانه دانشگاه صدا و سیما پس از یازده سال
سایت اینترنت واطلاع رسانی کتابخانه دانشگاه صداوسیما به دستگاه های جدید رایانه ای مجهز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایزدی مدیر کتابخانه و انتشارات دانشگاه صدا و سیما افزود: این سایت از سال 1385 با تجهیز 40 دستگاه رایانه، راه اندازی شده بود که در سال 1395 در بودجه مصوب دانشگاه ردیفی برای تجهیز و به روزرسانی سیستم های این بخش اختصاص یافت.

وی گفت: با پیگیری معاون محترم برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی دانشگاه، امروز بخش اول این تجهیزات، شامل 18 دستگاه رایانه، آماده سازی و نصب شد.

ایزدی با تشکر از مدیر و همکاران محترم واحد خدمات فنی و انفورماتیک دانشگاه برای نصب سیستم عامل و برنامه ها و نرم افزارهای کاربردی رایانه ها، ابراز امیدواری کرد: تا پایان امسال بخش دوم این تجهیزات شامل 22 دستگاه رایانه تهیه و تحویل کتابخانه دانشگاه شوند تا دسترسی و بهره برداری دانشجویان برای انجام فعالیت های آموزشی و پژوهشی تسهیل شود.

مهندس غایبی مدیر خدمات فنی و انفورماتیک دانشگاه نیز گفت:
نوسازی 18 دستگاه کامپیوتر قدیمی سایت اطلاع رسانی و اینتر نت کتابخانه با نصب سیستم های مدرن و قدرتمند ( thin client ) صورت پذیرفته است به نحوی که روی همگی، نرم افزارهای مورد نیاز و سیستم عامل جدید نصب شده است.

وی افزود: تمام سیستم ها از نظر امنیتی با نرم افزار های حفاظتی، مصون شده اند.

مهندس غایبی گفت: در فاز بعدی و در آینده ای نزدیک، بقیه سیستم های این سایت نیز نوسازی خواهند شد.

وی گفت: مقدمات بروز رسانی 12 دستگاه کامپیوتر سایت نیوز روم دانشگاه نیز طی شده و در آستانه خرید تجهیزات و باز سازی قرار دارد و در آینده ای نزدیک این سایت هم به تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مدرن مجهز و امکان ارتباط از طریق نرم افزار با واحدهای خبر سازمان برقرار خواهد شد.

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...