تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - بازدید:‌۳۲۷۲
جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو سعید بزم آور کارشناسی ارشد

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

عنوان پایان نامه :

عنوان نظری : بازنمایی ایران در دوره پهلوی دوم و دوران انقلاب اسلامی در مستند های سیاسی شبکه فارسی زبان غیر ایرانی من و تو مطالعه موردی مستند انقلاب 57)

دانشجو : سعید بزم آور

رشته روزنامه نگاری

استاد راهنما: دکتر سید محسن بنی هاشمی

استاد مشاور : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استادان داور : دکتر علی اکبر رزمجو- دکتر مهدی منتظر قائم

مدیر جلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

سه شنبه   مورخ 96/3/23  ساعت 14:00

حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
شهاب اسفندیاری در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به دستگاه‌ها که بعدازظهر امروز در دانشگاه ص...