تعداد بازدید : 1927 - تاریخ خبر : سه شنبه 9 خرداد 1396 - 09:25
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو : یحیی محسن پور آغوزی رشته : رادیو -نویسندگی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو یحیی محسن پور آغوزی

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری:قابلیت های انگیزشی کلمات و شعر مناسب برای رادیو

دانشجو: یحیی محسن پور آغوزی

رشته : نویسندگی رادیو

استاد راهنما : دکتر محمد اخگری

استاد مشاور : دکتر کاظم نظری

استادان داور: خانم دکتر همراز- دکتر عزیزاله سالاری

مدیر جلسه: دکتر احمد سفلایی

روز   95/12/22   ساعت  9 صبح

مکان  اتاق 1 کتابخانه

دکتر اسفندیاری جایگاه هنرستان صداوسیما را مهم توصیف کرد و گفت: نگاه ما به این هنرستان نگاهی کلیدی و راهبردی است.
کارگردان ویتنامی که خود را از بازماندگان جنگ های خونین کامبوج معرفی می کند، گفت: از کودکی شاهد بمباران و تجاوز آمریکایی ها به ویتنام و کامبوج و سپس نسل کشی مردم...
سخنران و مهمانان خارجی جشنواره فیلم فجرپس از پایان کارگاه آموزشی با حضور در آرامگاه شهدای دانشگاه صداوسیما به مقام شامخ شهدای دفاع مقدس ادای احترام کردند.
مستندساز و فیلمساز نامی کامبوجی در کارگاه آموزشی دانشگاه صدا و سیما از نسل‌ کشی‌ مردمی آن کشور به دست «خِمرهای سرخ» می گوید.
چهاردهمین جشنواره آثار هنرجویان هنرستان صدا و سیما با هدف کشف و پرورش استعدادهای جوان برگزار می شود.