تعداد بازدید : 1740 - تاریخ خبر : شنبه 9 اردیبهشت 1396 - 02:43
جلسه دفاع از پایان‌نامهمقطع کارشناسی ارشد دانشجو: علیرضا اعلم رحمی
جلسه دفاع از پایان‌نامهمقطع کارشناسی ارشد دانشجو: علیرضا اعلم رحمی رشته: ارتباطات گرایش : تحقیق

جلسه دفاع از پایان‌نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بررسی دلایل استفاده اندک از لهجه‌های بومی در برنامه‌های صدا و سیمای خراسان رضوی

دانشجو: علیرضا اعلم رحمی

رشته:  ارتباطات   گرایش : تحقیق

استاد راهنما : دکتر سید بشیر حسینی

استاد مشاور: دکتر محمدعلی هرمزی‌زاده

استادان داور: دکترعلی اکبر رزمجو- دکتر فاطمه عظیمی‌فرد

مدیرجلسه : دکتر عزیزاله سالاری

روز یک‌شنبه 10/02/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتابخانه

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.