تعداد بازدید : 1823 - تاریخ خبر : شنبه 9 اردیبهشت 1396 - 02:43
جلسه دفاع از پایان‌نامهمقطع کارشناسی ارشد دانشجو: علیرضا اعلم رحمی
جلسه دفاع از پایان‌نامهمقطع کارشناسی ارشد دانشجو: علیرضا اعلم رحمی رشته: ارتباطات گرایش : تحقیق

جلسه دفاع از پایان‌نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بررسی دلایل استفاده اندک از لهجه‌های بومی در برنامه‌های صدا و سیمای خراسان رضوی

دانشجو: علیرضا اعلم رحمی

رشته:  ارتباطات   گرایش : تحقیق

استاد راهنما : دکتر سید بشیر حسینی

استاد مشاور: دکتر محمدعلی هرمزی‌زاده

استادان داور: دکترعلی اکبر رزمجو- دکتر فاطمه عظیمی‌فرد

مدیرجلسه : دکتر عزیزاله سالاری

روز یک‌شنبه 10/02/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتابخانه

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.