تعداد بازدید : 1220 - تاریخ خبر : دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 - 12:22
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سیدرضا صانعی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سیدرضا صانعی رشته: ارتباطات گرایش: تحقیق

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تحلیل نشانه شناختی برنامه صفحه دو تلویزیون بی بی سی فارسی در انتخابات اسفند 94

دانشجو: سیدرضا صانعی

رشته:  ارتباطات  گرایش:  تحقیق

استاد راهنما : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استاد مشاور: دکتر محسن شاکری نژاد

استادان داور: دکتر سعید سرابی-  خانم دکتر مهرزاد بهمنی

مدیرجلسه : دکتر سید محمد مهدی موسوی مهر

روز چهارشنبه 6/2/96 ساعت 13:30

مکان : نمایش یک کتابخانه

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.