تعداد بازدید : 1134 - تاریخ خبر : دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 - 12:22
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سیدرضا صانعی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سیدرضا صانعی رشته: ارتباطات گرایش: تحقیق

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تحلیل نشانه شناختی برنامه صفحه دو تلویزیون بی بی سی فارسی در انتخابات اسفند 94

دانشجو: سیدرضا صانعی

رشته:  ارتباطات  گرایش:  تحقیق

استاد راهنما : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استاد مشاور: دکتر محسن شاکری نژاد

استادان داور: دکتر سعید سرابی-  خانم دکتر مهرزاد بهمنی

مدیرجلسه : دکتر سید محمد مهدی موسوی مهر

روز چهارشنبه 6/2/96 ساعت 13:30

مکان : نمایش یک کتابخانه

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.