تعداد بازدید : 625 - تاریخ خبر : سه شنبه 29 فروردین 1396 - 09:58
روابط عمومی دانشگاه
اطلاعیه بسیج صدا وسیما
کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون

به اطلاع همکاران محترم سازمان می رساند بسیج خواهران رسانه ملی در نظر دارد چهارمین جلسه کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون در روز سه شنبه مورخ 96/01/29 از ساعت 10:30 صبح در تالار رضوان بسیج رسانه ملی برگزار نماید، لذا از کلیه برادران و خواهران دعوت می شود در این نشست حضور بهم رسانند.

شماره های تماس: 8820-8810-22013573

روابط عمومی بسیج سازمان صدا وسیما

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.