تعداد بازدید : 527 - تاریخ خبر : دوشنبه 28 فروردین 1396 - 11:26
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: ایمان مراد کهوری
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: ایمان مراد کهوری رشته: مدیریت رسانه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: سیاست‌گذاری برای شبکه‌های استانی صدا و سیما به منظور افزایش ادراک عدالت رسانه‌ای مخاطبان محلی: مطالعه موردی شبکه استانی کرمان

دانشجو: ایمان مراد کهوری

رشته:  مدیریت رسانه

استاد راهنما : دکتر سیاوش صلواتیان

استاد مشاور: دکتر علی اکبر رزمجو

استادان داور: دکترغلامرضا غلامی- دکتر علی طلوعی

مدیرجلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

روز سه‌شنبه 96/1/29ساعت 9صبح

مکان : اتاق05

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.