تعداد بازدید : 716 - تاریخ خبر : دوشنبه 28 فروردین 1396 - 11:16
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد قاسم پور محمد اورنگی رشته: رادیو

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: مطالعه و آسیب شناسی شیوه های رایج هدف‌گذاری در طراحی و تولید برنامه‌های رادیویی با ارائه الگو
(مطالعه موردی رادیو جوان)

دانشجو: قاسم پور محمد اورنگی

رشته:  رادیو

استاد راهنما : دکتر شهرام گیل آبادی

استاد مشاور: دکتر زهرا صفائیان

استادان داور: دکترحسن خجسته- دکتر مریم جلالی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز چهار‌شنبه 96/1/30 ساعت 14:30

نمایش یک کتابخانه

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.