تعداد بازدید : 873 - تاریخ خبر : سه شنبه 22 فروردین 1396 - 04:15
روابط عمومی دانشگاه
نشست علمی با عنوان رفتار انتخاباتی مردم ایران
نشست علمی با عنوان رفتار انتخاباتی مردم ایران صبح امروز با حضور دانشجویان و استادان دانشگاه صداوسیما برگزار شد.

دکتر دارابی عضو هیأت علمی این دانشگاه و معاون امور استان­ های سازمان صداوسیما در این نشست گفت: پیش­بینی رفتار انتخاباتی مردم ایران بسیار پیچیده است و این پیچیدگی ناشی از خلقیات مردم ماست.

دکتر دارابی با ارائۀ دیدگاه­ های نظری و شناختی رایج رفتار های انتخاباتی مردم دنیا افزود: در خلقیات مردم ایران نوعی خودسانسوری و فردگرایی مشاهده می­ شود که این شاخصه ­ها­  پیش ­بینی رفتار انتخاباتی ایرانیان را دشوار کرده است.

وی افزود: مظلوم ­نمایی، اشباع­ شدگی، ائتلاف ­های انتخاباتی، منجی­ گرایی و لج ملی از ویژگی ­های رفتار انتخاباتی مردم ماست که رسانۀ ملی و شبکه ­های اجتماعی نیز متغیرهایی هستند که می ­توانند در این پدیده ­ها دخیل باشند.

دکتر دارابی در این نشست علمی به نقش مهم رسانۀ ملی در انتخابات پیش­ رو اشاره کرد و گفت: رسانۀ ملی می ­کوشد تا مبتنی بر منظومۀ فکری امام و رهبری و بدون جانبداری از نامزدهای انتخاباتی، این وظیفۀ خطیر  را به­ خوبی به انجام رساند.

عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما، کتاب­ های رفتار انتخاباتی در ایران و جامعه ­شناسی انتخابات یازدهم را برای مطالعه به دانشجویان معرفی کرد.

دوازدهمین دورۀ انتخابات ریاست جمهوری، بیست­ و نهم اردیبهشت امسال، برگزار خواهد شد

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.