تعداد بازدید : 462 - تاریخ خبر : 1396/01/22 - 04:15
روابط عمومی دانشگاه
نشست علمی با عنوان رفتار انتخاباتی مردم ایران
نشست علمی با عنوان رفتار انتخاباتی مردم ایران صبح امروز با حضور دانشجویان و استادان دانشگاه صداوسیما برگزار شد.

دکتر دارابی عضو هیأت علمی این دانشگاه و معاون امور استان­ های سازمان صداوسیما در این نشست گفت: پیش­بینی رفتار انتخاباتی مردم ایران بسیار پیچیده است و این پیچیدگی ناشی از خلقیات مردم ماست.

دکتر دارابی با ارائۀ دیدگاه­ های نظری و شناختی رایج رفتار های انتخاباتی مردم دنیا افزود: در خلقیات مردم ایران نوعی خودسانسوری و فردگرایی مشاهده می­ شود که این شاخصه ­ها­  پیش ­بینی رفتار انتخاباتی ایرانیان را دشوار کرده است.

وی افزود: مظلوم ­نمایی، اشباع­ شدگی، ائتلاف ­های انتخاباتی، منجی­ گرایی و لج ملی از ویژگی ­های رفتار انتخاباتی مردم ماست که رسانۀ ملی و شبکه ­های اجتماعی نیز متغیرهایی هستند که می ­توانند در این پدیده ­ها دخیل باشند.

دکتر دارابی در این نشست علمی به نقش مهم رسانۀ ملی در انتخابات پیش­ رو اشاره کرد و گفت: رسانۀ ملی می ­کوشد تا مبتنی بر منظومۀ فکری امام و رهبری و بدون جانبداری از نامزدهای انتخاباتی، این وظیفۀ خطیر  را به­ خوبی به انجام رساند.

عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما، کتاب­ های رفتار انتخاباتی در ایران و جامعه ­شناسی انتخابات یازدهم را برای مطالعه به دانشجویان معرفی کرد.

دوازدهمین دورۀ انتخابات ریاست جمهوری، بیست­ و نهم اردیبهشت امسال، برگزار خواهد شد

مراسم تجلیل از نفرات برتر آزمون سراسری ۱۳۹۶ در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
پذیرش دانشجو از بین داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون سراسری سال 1396
رئیس دانشگاه صداو سیما در سومین نشست مسئولان استانی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: مسئولان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سراسر کشور می‌توانند ...
رییس دانشگاه صدا و سیما بر هدف‌مندی و به‌روزرسانی خدمات آموزشی مرکز علمی کاربردی رسانه تاکید کرد.
برای دریافت آخرین اخبار مربوط به حج, به آدرس http://labbaik.ir مراجعه کنید