تعداد بازدید : 577 - تاریخ خبر : 1396/01/22 - 04:15
روابط عمومی دانشگاه
نشست علمی با عنوان رفتار انتخاباتی مردم ایران
نشست علمی با عنوان رفتار انتخاباتی مردم ایران صبح امروز با حضور دانشجویان و استادان دانشگاه صداوسیما برگزار شد.

دکتر دارابی عضو هیأت علمی این دانشگاه و معاون امور استان­ های سازمان صداوسیما در این نشست گفت: پیش­بینی رفتار انتخاباتی مردم ایران بسیار پیچیده است و این پیچیدگی ناشی از خلقیات مردم ماست.

دکتر دارابی با ارائۀ دیدگاه­ های نظری و شناختی رایج رفتار های انتخاباتی مردم دنیا افزود: در خلقیات مردم ایران نوعی خودسانسوری و فردگرایی مشاهده می­ شود که این شاخصه ­ها­  پیش ­بینی رفتار انتخاباتی ایرانیان را دشوار کرده است.

وی افزود: مظلوم ­نمایی، اشباع­ شدگی، ائتلاف ­های انتخاباتی، منجی­ گرایی و لج ملی از ویژگی ­های رفتار انتخاباتی مردم ماست که رسانۀ ملی و شبکه ­های اجتماعی نیز متغیرهایی هستند که می ­توانند در این پدیده ­ها دخیل باشند.

دکتر دارابی در این نشست علمی به نقش مهم رسانۀ ملی در انتخابات پیش­ رو اشاره کرد و گفت: رسانۀ ملی می ­کوشد تا مبتنی بر منظومۀ فکری امام و رهبری و بدون جانبداری از نامزدهای انتخاباتی، این وظیفۀ خطیر  را به­ خوبی به انجام رساند.

عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما، کتاب­ های رفتار انتخاباتی در ایران و جامعه ­شناسی انتخابات یازدهم را برای مطالعه به دانشجویان معرفی کرد.

دوازدهمین دورۀ انتخابات ریاست جمهوری، بیست­ و نهم اردیبهشت امسال، برگزار خواهد شد

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی مسعود طالبی را به سمت سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه و دکتر محمد علی سبقتی به سمت سرپرست گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات دانشکده ف...
نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صدا و سیما با حضور اعضای جدید، برگزار شد.
نشست گرامیداشت شاعر نامدار و بلند آوازه ایران زمین، خواجه حافظ شیرازی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
تجلیل از استادان و پیشکسوتان علوم ارتباطات کشور در چهارمین همایش بین المللی مدیریت رسانه
آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا وسیما در سالن آمفی تئاتر این دانشکده در شهر قم برگزار شد.