تعداد بازدید : 1027 - تاریخ خبر : شنبه 19 فروردین 1396 - 12:01
انتصاب دکتر محمد عسکری به سمت رییس مرکز فن آوری فضای مجازی

جناب آقای دکتر محمد عسگری
عضو محترم هیأت علمی دانشکده فنی دانشگاه صدا و سیما
انتصاب جناب عالی را به سمت "رییس مرکز فن آوری فضای مجازی"، تبریک گفته و برای شما آرزوی موفقیت داریم.

متن حکم انتصاب:

دکتر علیدادی ، معاون توسعه و فناوری رسانه ملی در حکمی ، دکتر محمد عسکری" را به سمت رئیس مرکز فناوری فضای مجازی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، دکتر علیدادی در این حکم، همکاری با بخش های مرتبط معاونت فضای مجازی در راه اندازی و توسعه سرویس های تعاملی، تامین زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری برای سرویس دهی مطلوب به حوزه های مرتبط با رویکرد حضور موثر رسانه ای در فضای مجازی، ساماندهی وب سایت ها و زیردامنه های مرتبط سازمانی و توسعه کمی و کیفی فناوری اطلاعات و رسانه های نوین را از جمله وظایف رئیس مرکز فناوری فضای مجازی برشمرده است

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.