تعداد بازدید : 549 - تاریخ خبر : 1396/01/19 - 12:01
انتصاب دکتر محمد عسکری به سمت رییس مرکز فن آوری فضای مجازی

جناب آقای دکتر محمد عسگری
عضو محترم هیأت علمی دانشکده فنی دانشگاه صدا و سیما
انتصاب جناب عالی را به سمت "رییس مرکز فن آوری فضای مجازی"، تبریک گفته و برای شما آرزوی موفقیت داریم.

متن حکم انتصاب:

دکتر علیدادی ، معاون توسعه و فناوری رسانه ملی در حکمی ، دکتر محمد عسکری" را به سمت رئیس مرکز فناوری فضای مجازی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، دکتر علیدادی در این حکم، همکاری با بخش های مرتبط معاونت فضای مجازی در راه اندازی و توسعه سرویس های تعاملی، تامین زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری برای سرویس دهی مطلوب به حوزه های مرتبط با رویکرد حضور موثر رسانه ای در فضای مجازی، ساماندهی وب سایت ها و زیردامنه های مرتبط سازمانی و توسعه کمی و کیفی فناوری اطلاعات و رسانه های نوین را از جمله وظایف رئیس مرکز فناوری فضای مجازی برشمرده است

مراسم تجلیل از نفرات برتر آزمون سراسری ۱۳۹۶ در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
پذیرش دانشجو از بین داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون سراسری سال 1396
رئیس دانشگاه صداو سیما در سومین نشست مسئولان استانی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: مسئولان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سراسر کشور می‌توانند ...
رییس دانشگاه صدا و سیما بر هدف‌مندی و به‌روزرسانی خدمات آموزشی مرکز علمی کاربردی رسانه تاکید کرد.
برای دریافت آخرین اخبار مربوط به حج, به آدرس http://labbaik.ir مراجعه کنید