تعداد بازدید : 781 - تاریخ خبر : دوشنبه 23 اسفند 1395 - 02:46
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حامد توکلیان
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حامد توکلیان رشته: تهیه کنندگی گرایش : نمایش

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: ظرفیت سنجی مجموعه‌های نمایشی تلویزیونی در خلق ابر قهرمان ایرانی (با مطالعه تطبیقی اسطوره‌ها در خلق ابر قهرمان ایرانی و هالیوودی)

عملی: فوتبال دستی

دانشجو: حامد توکلیان

رشته:  تهیه کنندگی   گرایش : نمایش

استاد راهنما : دکتر سیدمحمدصادق مرکبی

استاد مشاور: دکتر حسین گودرزی

استادان داور: دکترعلی رجب زاده طهماسبی- دکتر حبیب اله لزگی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز سه شنبه 24/12/95 ساعت 12

مکان : ورک شاپ

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.