تعداد بازدید : 791 - تاریخ خبر : دوشنبه 23 اسفند 1395 - 02:28
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بررسی مولفه های مشارکت سیاسی در اخبار انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سایت خبرگزاری صدا و سیما

دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر ابراهیم فتحی

استاد مشاور: دکتر حسن عابدینی

استادان داور: دکترعلی دارابی- دکتر خرمشاد

مدیرجلسه : دکترجهاندار امیری

روز سه شنبه 24/12/95 ساعت 16

مکان : نمایش یک کتابخانه

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.