تعداد بازدید : 835 - تاریخ خبر : دوشنبه 23 اسفند 1395 - 02:28
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بررسی مولفه های مشارکت سیاسی در اخبار انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سایت خبرگزاری صدا و سیما

دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر ابراهیم فتحی

استاد مشاور: دکتر حسن عابدینی

استادان داور: دکترعلی دارابی- دکتر خرمشاد

مدیرجلسه : دکترجهاندار امیری

روز سه شنبه 24/12/95 ساعت 16

مکان : نمایش یک کتابخانه

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.