تعداد بازدید : 717 - تاریخ خبر : چهارشنبه 18 اسفند 1395 - 03:04
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: مصطفی کولیوندی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: مصطفی کولیوندی رشته: رادیو گرایش : تهیه کنندگی

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: آسیب های بیانی بازیگری در نمایش های کمدی رادیو نمایش (مطالعه موردی نمایش های     پخش   شده از رادیو نمایش در یک ماهه اول سال 95)

عملی: غایب

دانشجو: مصطفی کولیوندی

رشته:  رادیو  گرایش : تهیه کنندگی

استاد راهنما : دکتر کاظم نظری

استاد مشاور: دکتر مجید شریف خدایی

استادان داور: دکترحسن خجسته- دکتر امیر دژاکام

مدیرجلسه : دکترناصر گل محمدی

روز شنبه 21/12/95 ساعت 13

مکان : نمایش یک کتابخانه

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.