تعداد بازدید : 763 - تاریخ خبر : چهارشنبه 18 اسفند 1395 - 03:04
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: مصطفی کولیوندی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: مصطفی کولیوندی رشته: رادیو گرایش : تهیه کنندگی

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: آسیب های بیانی بازیگری در نمایش های کمدی رادیو نمایش (مطالعه موردی نمایش های     پخش   شده از رادیو نمایش در یک ماهه اول سال 95)

عملی: غایب

دانشجو: مصطفی کولیوندی

رشته:  رادیو  گرایش : تهیه کنندگی

استاد راهنما : دکتر کاظم نظری

استاد مشاور: دکتر مجید شریف خدایی

استادان داور: دکترحسن خجسته- دکتر امیر دژاکام

مدیرجلسه : دکترناصر گل محمدی

روز شنبه 21/12/95 ساعت 13

مکان : نمایش یک کتابخانه

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.