تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۲۹
تاکید بر همکاری روزنامه جام جم با دانشگاه

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از روابط عمومی سازمان صدا و سیما با انتصاب آقای دکتر شریفی به عنوان مشاور رییس سازمان، آقای مهدی عرفاتی به عنوان مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم معرفی شد.

مهندس شهریاری معاون مالی و سرمایه انسانی سازمان در حکمی ایشان را به این سمت منصوب نمودند. شهریاری در این حکم از عرفاتی خواسته است با طراحی جدید در زمینه ارتقاء و رقابت پذیری روزنامه جام جم و ضمایم آن همچنین مکتوبات الکترونیکی گام بردارد. اهداف و مأموریت‌های تولید محتوای مناسب با گفتمان انقلاب اسلامی تبیین اندیشه دینی، فرهنگی و سیاسی حضرت امام خمینی (ره) منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) سیاست‌های راهبری رسانه ملی در حوزه نشر؛ ایفای نقش رسانه مکمل و بازوی مکتوب سازمان برای ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی؛ تهیه تولید و انتشار کتب، مجلات کاربردی رسانه‌ای و غیر رسانه‌ای متناسب با ذائقه مخاطبان؛ حفظ و ارتقای مزیت رقابتی- اجتماعی روزنامه جام جم بازنگری در قوانین و مقررات و به روزرسانی ضوابط مرتبط با انتشار کتب، مجلات روزنامه‌ها؛ ارزیابی محتوایی و کیفی متون منتشر شده از طریق گروه‌های تخصصی مشاغل؛ طراحی سازوکارها و شیوه‌ های نو برای تعامل گسترده با دانشگاه صداوسیما، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از جمله مأموریت های عرفاتی در این سمت است.
عرفاتی دانش آموخته رشته روزنامه‌نگاری است و از سال ۹۶ سردبیر جام جم بوده است. وی سابقه سردبیری در رسانه‌های مختلف از جمله خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری نسیم، روزنامه فرهیختگان و... را در کارنامه خود دارد.

در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.
قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398