تاریخ خبر:‌یکشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۹۲
تبریک به استادان گرامی

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه «دانشیاری» ارتقاء یافتند.به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما  آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به پاس سالها پژوهش و تدریس و تلاش مستمر علمی در این دانشگاه به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافتند. این موفقیت و خبرخوش موجبات خرسندی اعضای خانواده دانشگاه صدا و سیما را فراهم نمود. ضمن عرض تبریک به مناسبت این توفیق الهی، از درگاه خداوند متعال سرافرازی در تمام عرصه‌های علمی را برای ایشان آرزو می نماییم.

در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.
قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398
همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.