تاریخ خبر:‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۸۷۹
مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار نمود
برگزاری دوره آموزش آزاد گویندگی و فن بیان

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این دوره که از سوی مدیریت آموزش های آزاد دانشگاه و با همکاری دانشکده تولید رادیو و تلویزیون از اسفندماه سال گذشته شروع شده تا پایان خردادماه جاری ادامه خواهد داشت.
برگزاری کلاس تمرین عملی در محیط دانشگاه صدا و سیما یکی از نقاط قوت این دوره‌هاست و بر همین اساس روز یکشنبه 98/3/12 جمعی از دانشپذیران این دوره به کمک واحد سیار گزارش تهیه کرده و در ادامه در استودیوهای صدا و تولید تلویزیون حضور یافتند.
بنا به گفته مسئولان اجرایی، در این دوره 9 سرفصل از جمله شناخت رسانه، آشنایی با مبانی صوت، آشنایی با دوربین و مبانی تصویر، فن بیان و زبان بدن، مبانی گویندگی و سبک های اجرا، آشنایی با سبک های ادبی، اصول مصاحبه، میزگرد و تاک شو و نیز آشنایی با موسیقی و کاربرد آن به دانشپذیران ارائه شده و اساتیدی چون دکتر شهرستانی، استاد سدیفی، ناصر خیرخواه، مهدی آقابیگی، فرشاد آذرنیا، دکتر کاظم نظری، احمد سجادی صدر و سرکار خانم دکتر همراز در این دوره مشغول به تدریس بوده اند.
لازم به ذکر است در پایان دوره پس از برگزاری آزمون‌های تئوری و عملی به شرکت کنندگان گواهی رسمی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطاء خواهد شد.

قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.
ستاد اربعین بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما در اطلاعیه ای از داوطلبان سفر زیارتی اربعین دعوت کرد نسبت به پیش ثبت نام، اقدام نمایند.