تاریخ خبر:‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۱۲۹
مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار نمود
برگزاری دوره آموزش آزاد گویندگی و فن بیان

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این دوره که از سوی مدیریت آموزش های آزاد دانشگاه و با همکاری دانشکده تولید رادیو و تلویزیون از اسفندماه سال گذشته شروع شده تا پایان خردادماه جاری ادامه خواهد داشت.
برگزاری کلاس تمرین عملی در محیط دانشگاه صدا و سیما یکی از نقاط قوت این دوره‌هاست و بر همین اساس روز یکشنبه 98/3/12 جمعی از دانشپذیران این دوره به کمک واحد سیار گزارش تهیه کرده و در ادامه در استودیوهای صدا و تولید تلویزیون حضور یافتند.
بنا به گفته مسئولان اجرایی، در این دوره 9 سرفصل از جمله شناخت رسانه، آشنایی با مبانی صوت، آشنایی با دوربین و مبانی تصویر، فن بیان و زبان بدن، مبانی گویندگی و سبک های اجرا، آشنایی با سبک های ادبی، اصول مصاحبه، میزگرد و تاک شو و نیز آشنایی با موسیقی و کاربرد آن به دانشپذیران ارائه شده و اساتیدی چون دکتر شهرستانی، استاد سدیفی، ناصر خیرخواه، مهدی آقابیگی، فرشاد آذرنیا، دکتر کاظم نظری، احمد سجادی صدر و سرکار خانم دکتر همراز در این دوره مشغول به تدریس بوده اند.
لازم به ذکر است در پایان دوره پس از برگزاری آزمون‌های تئوری و عملی به شرکت کنندگان گواهی رسمی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطاء خواهد شد.

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.