تاریخ خبر:‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۴۰۲
افزایش کمک هزینه پایان نامه‌های دانشجویی

بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب به شرح زیر افزایش قابل توجهی یافته است.
بنابر مصوبه شورای دانشگاه به پایان نامه‌های کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد پس از تایید معاونت آموزش به ترتیب 70، 100 و 200 هزار تومان تعلق گرفته و به حساب دانشجویان واریز خواهد شد.
همچنین هزینه خرید کتاب دانشجویی در قالب بن کتاب به مبلغ 100 هزار تومان در هفته کتاب و نیز مبلغ 200 هزار تومان به عنوان عیدی دانشجویان در روز دانشجو درنظر گرفته شده است.

قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.
ستاد اربعین بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما در اطلاعیه ای از داوطلبان سفر زیارتی اربعین دعوت کرد نسبت به پیش ثبت نام، اقدام نمایند.