تاریخ خبر:‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۲۴
افزایش کمک هزینه پایان نامه‌های دانشجویی

بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب به شرح زیر افزایش قابل توجهی یافته است.
بنابر مصوبه شورای دانشگاه به پایان نامه‌های کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد پس از تایید معاونت آموزش به ترتیب 70، 100 و 200 هزار تومان تعلق گرفته و به حساب دانشجویان واریز خواهد شد.
همچنین هزینه خرید کتاب دانشجویی در قالب بن کتاب به مبلغ 100 هزار تومان در هفته کتاب و نیز مبلغ 200 هزار تومان به عنوان عیدی دانشجویان در روز دانشجو درنظر گرفته شده است.

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.