تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۴۴
با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد
سیزدهمین همایش حکمت مطهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما سیزدهمین همایش حکمت مطهر با محوریت بررسی ابعاد اندیشه‌های استاد شهید مرتضی مطهری روز سه شنبه 10 اردیبهشت 1398 همزمان با گرامیداشت یکصدمین سال ولادت و چهلمین سال شهادت آن شهید برگزار خواهد شد.

در این همایش استید و شخصیت هایی چون: دکتر ابراهیم دینانی استاد دانشگاه، آیت الله اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دکتر علی مطهری نایب رییس مجلس شورای اسلامی، دکتر سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی، دکتر صادقی معاون فرهنگی قوه قضائیه، حجت الاسلام و المسلمین قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و دکتر علی موسوی گرمارودی شاعر و استاد دانشگاه به ایراد سخن خواهند پرداخت.

این مراسم از ساعت 9  تا 17 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...