تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۲۲
در قالب کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر
دانشگاه رسانه ملی میزبان اساتید جهانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

مجموعه نشست های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر ازشنبه ۳۱ فروردین تا چهارشنبه ۴ اردیبهشت برگزار می‌شود که دانشگاه صدا و سیما از دوشنبه دوم اردیبهشت تا چهارشنبه چهارم اردیبهشت ماه میزبان اساتید خارجی هنر و رسانه خواهد بود. همچنین در کنار این کارگاه‌ها، اکران‌های دانشگاهی نیز در برنامه گنجانده شده که برنامه زمانبندی و عناوین فیلم ها متعاقباً اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است سایر کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی جشنواره همزمان با دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه‌های هنر، تهران و سوره برگزار خواهد شد.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...