تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۶۵
دبیر کل مجمع تقریب در مراسم اختتامیه سیزدهمین همایش حکمت مطهر:
ساده سازی تبیینی و استدلالی مفاهیم فلسفی ابتکار شهید مطهری بود

آیت الله اراکی دبیر کل مجمع تقریب در مراسم اختتامیه سیزدهمین همایش حکمت مطهر گفت: هرچه در راستای تبیین اندیشه‌های شهید مطهری و بزرگداشت ایشان انجام دهیم، نمیتوانیم حق ایشان را ادا کنیم.

وی در ادامه به ذکر خاطره ای از شهید مطهری پیرامون اهمیت نقش صدا و سیما پرداخت و گفت: استاد مطهری نقش بنیادینی در تبیین اندیشه اسلامی‌که پاسخگوی انسان معاصر باشد، داشت.

آیت الله اراکی افزود: این شهید بزرگوار تفکر فلسفی را وارد عرصه اجتماع کرد و کلاس درس ایشان، کلاس حل عقده‌های فکری بود؛ یکی از ابتکارات مهم استاد در عرصه فلسفه، بازپردازی مفاهیم فلسفی بود و اولین کسی بود که در این مسیر گام برداشت.

وی تصریح کرد: از دیگر ابتکارات شهید مطهری ساده سازی تبیینی و استدلالی مفاهیم فلسفی بود، ایشان‌در حوزه جهان بینی به مفاهیم جدیدی دست یافته بود.

آیت الله اراکی خاطر نشان کرد:از دیگر کارهای مهم شهید مطهری کارآمد سازی مفاهیم بود، جهان بینی ایشان می تواند مبنا و اساس علم رفتارشناسی قرار گیرد؛ استاد مطهری نقش اساسی در روند تفکر اسلامی و دینی داشت.

وی افزود: مرحوم شهید صدر با اینکه خود بسیار نوآور بود، در بسیاری از مباحث فلسفی از شهید مطهری تاثیر پذیرفت.

آیت الله اراکی در پایان با اشاره به اندیشه‌های مهم و گسترده شهید مطهری و امام راحل، ابراز امیدواری کرد، اندیشه‌های این دو بزرگوار بیش از پیش در دانشگاههای ایران و دنیا تبیین شده و مورد توجه قرار گیرد.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...