تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ - بازدید:‌۵۲۱
موفقیتی دیگر در حوزه پژوهش دانشگاه
دومین نشریه علمی دانشگاه صدا و سیما از وزارت علوم گواهی اعتبار گرفت

نشریه علمی - ترویجی «مطالعات بینا رشته‌ای ارتباطات و رسانه» وابسته به دانشگاه صدا و سیما که دو شماره نخست آن برای تایید اعتبار به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شده بود در آخرین جلسه کمیسیون بررسی نشریات موفق به دریافت گواهی اعتبار علمی - ترویجی شد.

نشریه علمی - ترویجی «مطالعات بینا رشته‌ای ارتباطات و رسانه» وابسته به دانشگاه صدا و سیما که دو شماره نخست آن برای تایید اعتبار به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شده بود در آخرین جلسه کمیسیون بررسی نشریات در سال 1397 موفق به دریافت گواهی اعتبار علمی - ترویجی شد.

این نشریه که به مدیرمسئولی دکتر شهاب اسفندیاری و سردبیری دکتر احمد ضابطی جهرمی منتشر می‌شود، دومین نشریه دانشگاه صدا و سیما در سال ۱۳۹۷ است که از وزارت علوم گواهی اعتبار علمی دریافت می‌کند. پیش از این نشریه «رسانه‌های دیداری و شنیداری» نیز گواهی اعتبار علمی - پژوهشی دریافت کرده بود.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.