تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۶۱۴
دفاع از رساله

دانشجو مهدی وحدانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « به سازی خودکار بر پایه بهینه سازی تکاملی ELPSO» دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما رساله یادشده را دکترمجید بهداد و دکتر راهیل مهدیان راهنمایی داده اند و دکتر معصومه شفیعیان و دکتر حسین صامتی در تاریخ شنبه 27 بهمن، ساعت 30 / 13 در سالن نمایش کتابخانه آن را داوری خواهند کرد.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.