تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۰۳۶
دفاع از پایان نامه

دانشجوعطیه گلی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه قابلیت های توقف زمان دراماتیک برای خلق درام رادیویی» دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما رساله یادشده را دکتر مجید شریف خدایی و دکتر محمد اخگری راهنمایی و مشاوره داده و دکتر حسن خجسته و دکتر طاهره جولانی در تاریخ چهارشنبه 24 بهمن، ساعت 14 و در سالن نمایش کتابخانه آن را داوری خواهند کرد.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.