تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۶۵۴
دفاع از پایان نامه

توحید سلطانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « راهکارهای انگیزش کارکنان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت در فرآیند تسهیم دانش به کمک تکنیک های بازی وارسازی» دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این رساله را دکتر سیاوش صلواتیان راهنمایی و دکتر سمیه لبافی مشاوره داده است. همچنین دکتر محسن شاکری تژاد و دکتر داتیس خواجه ییان داوری این رساله را روز سه شنبه 16 بهمن ساعت 9 صبح در کلاس 105 دانشگاه صدا و سیما بر عهده خواهند داشت.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...