تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۱۴۲
دفاع از پایان نامه

توحید سلطانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « راهکارهای انگیزش کارکنان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت در فرآیند تسهیم دانش به کمک تکنیک های بازی وارسازی» دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این رساله را دکتر سیاوش صلواتیان راهنمایی و دکتر سمیه لبافی مشاوره داده است. همچنین دکتر محسن شاکری تژاد و دکتر داتیس خواجه ییان داوری این رساله را روز سه شنبه 16 بهمن ساعت 9 صبح در کلاس 105 دانشگاه صدا و سیما بر عهده خواهند داشت.

در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.
قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398
همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.