تاریخ خبر:‌سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۰۴۷
دفاع از رساله دانشجویی

سیدطاهر کریمی آذر روز چهارشنبه 10 بهمن ساعت 13 در سالن نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما از پایان نامه کارشناسی ارشد خود در رشته مخابرات - سیستم دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این رساله را با عنوان « بهبود جویبارسازی dash بر مبنای mdp با بکارگیری یادگیری تقویتی سلسله مراتبی» دکتر محمد بهدادفر راهنمایی و دکتر دارا رحمتی مشاوره داده اند.

همچنین دکتر حسن اصغریان و دکتر تورج شبانیان آنرا داوری خواهند کرد

در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.
قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398
همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.