تاریخ خبر:‌سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۵۵
دفاع از رساله دانشجویی

سیدطاهر کریمی آذر روز چهارشنبه 10 بهمن ساعت 13 در سالن نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما از پایان نامه کارشناسی ارشد خود در رشته مخابرات - سیستم دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این رساله را با عنوان « بهبود جویبارسازی dash بر مبنای mdp با بکارگیری یادگیری تقویتی سلسله مراتبی» دکتر محمد بهدادفر راهنمایی و دکتر دارا رحمتی مشاوره داده اند.

همچنین دکتر حسن اصغریان و دکتر تورج شبانیان آنرا داوری خواهند کرد

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...