تاریخ خبر:‌یکشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۱۰۱
پایان نامه کارشناسی ارشد

حسین احمدوند دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده فنی مهندسی رسانه با گرایش مهندسی صدا از رساله پایان نامه خود دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این پایان نامه با عنوان « بهسازی گفتار با شبکه‌های عصبی عمیق بر پایه ی بقه بندی نویز» روز دوشنبه 8 / 11 / 97 ساعت 14 در سالن نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما دفاع خواهد شد.

دکتر هادی ویسی و دکتر اعظم باستان فرد استادان راهنما و راهنمای دوم و دکتر راهیل مهدیان و دکتر فربد رزازی داوری این رساله را بر عهده دارند.

در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.
قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398
همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.