تعداد بازدید : 1296 - تاریخ خبر : پنج شنبه 16 دی 1395 - 07:19
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
درخشش میکاییل براتی دانشجوی دانشگاه صداوسیما در مسابقات "فن آورد"
میکاییل براتی دانشجوی رشته انیمیشن دانشگاه صداوسیما در سومین دوره مسابقه "فن آورد" که در دانشگاه شریف برگزار شد، در رشته تصویر سازی موفق به کسب مقام اول شد.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، در رشته گرافیک این دوره از مسابقات، بخش های تبلیغات، تصویرسازی، هویت بصری وجود داشت، که میکاییل براتی در رشته تصویرسازی رتبه اول را کسب کرد.

مسابقات "فن آورد" مجموعه رقابت های تخصصی مهارت سنجی در رشته های برنامه نویسی کامپیوتر، داده کاوی، گرافیک، برنامه نویسی موبایل، مهندسی برق، معماری و osint است.

"فن آورد" با هدف تسهیل ارتباط صنعت و بازار کار با جامعه متخصصین از سال ۱۳۹۳ اقدام به برگزاری رقابت های سراسری فن آورد کرده است.

این رقابت ها در وهله اول به شناسایی نیازمندی های بخش صنعت پرداخته و با تعریف سنجه های مناسب اقدام به شناسایی و ارزیابی افراد توانمند از سراسر کشور در حوزه های شناسایی شده می پردازد.

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.