تعداد بازدید : 1143 - تاریخ خبر : دوشنبه 13 دی 1395 - 05:24
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-علیرضا علیپور صفاریان
نظری: واکاوی نقش کهن الگوها در سریالهای تلویزیون در سه دهه اخیر با مطالعه موردی: مجموعه های تلویزیونی مختارنامه، سلطان و شبان و مثل آباد عملی: نیمکت

رشته: تهیه کنندگی گرایش نمایش

استاد راهنما: دکتر علی رجب زاده طهماسبی

استاد مشاور: دکتر احمد سفلایی

استادان داور: دکتر کاظم نظری- مهندس جعفری جلوه

مدیر جلسه: آقای علی اصغر دارایی

چهارشنبه مورخ 95/10/14 ساعت 11

مکان: نمایش یک کتابخانه

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.