تعداد بازدید : 1066 - تاریخ خبر : جمعه 10 دی 1395 - 12:35
مدیریت فرهنگی ورزشی
آغاز ثبت نام نهایی عتبات عالیات دانشگاهیان
ثبت نام نهایی اعزام‌های عتبات عالیات دانشجویان در پایگاه اینترنتی سازمان حج و زیارت از دیروز 9 دی آغاز شد.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سید محمد رضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، آخرین فرصت برای ثبت‌ نام نهایی دانشگاهیان به منظور اعزام به عتبات عالیات را اعلام کرد.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: دانشگاهیان یک هفته فرصت دارند تا برای اعزام به عتبات عالیات ثبت نام نهایی خود را انجام دهند. وی افزود دانشجویان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی لبیک به نشانی www.labbayk.ir  ثبت نام نهایی خود را انجام دهند.

فقیهی در ادامه افزود: در این دوره، 16 هزار دانشگاهی به این سفر معنوی اعزام می شوند

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.