تعداد بازدید : 1161 - تاریخ خبر : سه شنبه 7 دی 1395 - 04:11
روابط عمومی دانشگاه
مراسم بزرگداشت چهلمین روز درگذشت مرضیه حدیدچی دباغ در دانشگاه صدا وسیما
بزرگداشت چهلمین روز در گذشت مرضیه حدیدچی دباغ با سخنرانی دکتر فروغ نیلچی زاده کارشناس برنامه سمت خدا ومشاور سازمان ملی جوانان درامور خانواده وبا حضور گرم دانشجویان وکارکنان در روز سه شنبه 7 دی ماه در سالن ورک شاپ دانشگاه صدا وسیما برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :در ابتدا مراسم زندگی نامه شهیده دباغ این بانوی مبارز دوران انقلاب در قالب فیلم به نمایش در آمد .

مرضیه حدیدچی دباغ در سال 1318در شهر همدان در یک خانواده مذهبی متولد شد . ودر سال 1333با محمد حسن دباغ که از شاگردان پدرش بود ازدواج کرد حاصل این ازدواج هشت فرزند می باشد .

این ازدواج سرآغاز تحولات زندگی مبارزاتی اش بشمار می آید .ایشان از شاگردان شهید آیت الله محمدرضا سعیدی بود .

حدیدچی از سال 41- 40 فعالیت وحرکت های سیاسی خود را با پخش اعلامیه آغاز کرد .

وی به مبارز وتبلیغ خود علیه رژیم شاه شدت می بخشید وسرانجام توسط ساواک دستگیر شد ودر یک کمیته مشترک به همراه دخترش (رضوانه)شدیدترین شکنجه هارا تحمل کرد .ایشان در دوران زندان به تقابل ایدئولوژیک با گروه مارکسیستی بر می خیزد .

شهیده مرضیه دباغ در پایگاه نظامی واقع در لبنان وسوریه آموزش های رزمی وچریکی را طی می کند وسپس به نوفل لوشاتو فرانسه می رود ودر خدمت امام می ماند بعد از عزیمت به تهران فرماندهی سپاه همدان را به عهده می گیرد تا سپاه منسجم را تشکیل دهد ، بعد از آن به مسئولیت آموزش بسیج را برعهده می گیرد وسه دوره نماینده مجلس بوده است

ایشان به فرمان امام خمینی حامل پیام امام به گورباچف است .

مرضیه حدیده چی معروف به طاهره دباغ در 27 ابان 95 پس از تحمل سال ها درد ورنج ناشی از شکنجه وحشتناک ساواک دعوت حق را لبیک گفت .

در ادامه مراسم ،دکتر فروغ نیلچی زاده به زندگی پراز ایثار ومقاومت شهیده دباغ اشاره کرد وهمچنین به نقش وجایگاه والای زن مسلمان ومبارز در زمان حال پرداخت .

وی گفت :نقش کلیدی زن ومادر در جامعه ونوع نگاهی که جوامع مختلف از گذشته تا به حال به آن داشته اند وهمچنین بیان ارزشی وشرافتی که اسلام برای زن به عنوان یک انسان  قائل می باشد اشاره کرد .

نیلچی زاده افزود :زنان سرزمین ما با آگاه وبینا باشند که نوع نگاه به آنان نگاه کالایی به زن نباشد وجوانان کشور عزیزمان نباید تقلید کورکورانه از هنر پیشگاه که در اصطلاح هنر گیشگان هستند پیروی کنند .

او به شیوع بیماری زیبا شدن مفروط به هر طریق ممکن در بین جوانان ،نوجوانان وحتی کودکان  ومدلینگ شدن جوانان در شبکه های مجازی وحقیقی تاکید کرد .

کارشناس برنامه سمت خدا از رسانه ملی به عنوان دانشگاه فراگیر در انتقال فرهنگ ، عقاید ،باورها وارزش ها... دربین اقشار جامعه بویژه جوانان نام برد .

دکتر فروغ نیلچی زاده تاکید کرد : زنان ودختران ایران زمین باید همچون شهیده مرضیه حدیدچی دباغ به نقش مادری ، همسری وفرزند پروری در صحنه گیتی افتخار کنند وبتوانند جوانان با غیرت ومتعهدی را در دامن خود پرورش دهند که تا همیشه تاریخ نام ایران بدرخشد .

خبرنگار :م. رزاقی

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.