تعداد بازدید : 710 - تاریخ خبر : چهارشنبه 1 دی 1395 - 03:06
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از کازشناسی ارشد-مرتضی صالح آبادی
نظری: آسیب شناسی قهرمان پردازی در نمایشهای رادیویی صدای جمهوری اسلامی ایران عملی: نگارش نمایشنامه رادیویی فراموشی

رشته: رادیو گرایش نویسندگی

استاد راهنما: دکتر محمود اربابی

استاد مشاور: دکتر حسن خجسته

استادان داور: دکتر مجید شریف خدایی - آقای ایوب آقا خانی

مدیر جلسه: دکتر ویدا همراز

یکشنبه مورخ95/10/5  ساعت 10

مکان نمایش یک کتابخانه

دکتر اسفندیاری جایگاه هنرستان صداوسیما را مهم توصیف کرد و گفت: نگاه ما به این هنرستان نگاهی کلیدی و راهبردی است.
کارگردان ویتنامی که خود را از بازماندگان جنگ های خونین کامبوج معرفی می کند، گفت: از کودکی شاهد بمباران و تجاوز آمریکایی ها به ویتنام و کامبوج و سپس نسل کشی مردم...
سخنران و مهمانان خارجی جشنواره فیلم فجرپس از پایان کارگاه آموزشی با حضور در آرامگاه شهدای دانشگاه صداوسیما به مقام شامخ شهدای دفاع مقدس ادای احترام کردند.
مستندساز و فیلمساز نامی کامبوجی در کارگاه آموزشی دانشگاه صدا و سیما از نسل‌ کشی‌ مردمی آن کشور به دست «خِمرهای سرخ» می گوید.
چهاردهمین جشنواره آثار هنرجویان هنرستان صدا و سیما با هدف کشف و پرورش استعدادهای جوان برگزار می شود.