تعداد بازدید : 763 - تاریخ خبر : دوشنبه 29 آذر 1395 - 08:58
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-کاوه جهانگیری
نظری: تبیین اصالت تقدمی سفر قهرمان در منطق الطیر عطار در مقایسه با الگوهای غربی برای نویسندگان متون نمایشی عملی: کوگ تاراز

رشته: تهیه کنندگی  گرایش نمایش

استاد راهنما: دکتر محمود اربابی

استاد مشاور: دکتر سید حسن شهرستانی

استادان داور: دکتر مسعود نقاش زاده - آقای علی اصغر دارابی

مدیر جلسه: دکتر ناصر گل محمدی

دوشنبه مورخ 95/9/29 ساعت 9

مکان: نمایش یک کتابخانه

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.