تعداد بازدید : 866 - تاریخ خبر : دوشنبه 15 آذر 1395 - 07:26
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-علی نوری ممرآبادی

نظری: مقایسه گفتمان بی بی سی و صدای آمریکا در مورد انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری

رشته ارتباطات گرایش تحقیق

استاد راهنما: دکتر علی اکبر رزمجو

استاد مشاور: دکتر محمد علی هرمزی زاده

استادان داور: دکتر سید محسن بنی هاشمی- دکتر پیمان جبلی

مدیر جلسه: دکتر محسن شاکری نژاد

دوشنبه مورخ 95/9/22 ساعت 11

مکان: نمایش یک کتابخانه

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.