تعداد بازدید : 820 - تاریخ خبر : شنبه 13 آذر 1395 - 08:38
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-قادر مصطفایی

نظری: الگوریتم زمان بندی منصفانه برای سرویس IPTV در شبکه های اترنت غیر فعال نوری

رشته تحصیلی : مهندسی مخابرات گرایش سیستم

استاد راهنما: دکتر محمد بهدادفر

استاد مشاور: دکتر محمد رضا نوری فرد

استادان داور: دکتر تورج شبانیان- پروفسور محمد قنبری

مدیر جلسه: دکتر بابک حاجی باقر نائینی

زمان: یکشنبه مورخ 95/9/14

مکان: نمایش یک کتابخانه

دکتر اسفندیاری جایگاه هنرستان صداوسیما را مهم توصیف کرد و گفت: نگاه ما به این هنرستان نگاهی کلیدی و راهبردی است.
کارگردان ویتنامی که خود را از بازماندگان جنگ های خونین کامبوج معرفی می کند، گفت: از کودکی شاهد بمباران و تجاوز آمریکایی ها به ویتنام و کامبوج و سپس نسل کشی مردم...
سخنران و مهمانان خارجی جشنواره فیلم فجرپس از پایان کارگاه آموزشی با حضور در آرامگاه شهدای دانشگاه صداوسیما به مقام شامخ شهدای دفاع مقدس ادای احترام کردند.
مستندساز و فیلمساز نامی کامبوجی در کارگاه آموزشی دانشگاه صدا و سیما از نسل‌ کشی‌ مردمی آن کشور به دست «خِمرهای سرخ» می گوید.
چهاردهمین جشنواره آثار هنرجویان هنرستان صدا و سیما با هدف کشف و پرورش استعدادهای جوان برگزار می شود.